De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Sint verdwaalde op de heide

Vanochtend stonden leerlingen, team, ouders, verzorgers, opa's en oma's met smart op de goede Sint en zijn Pieten te wachten. Waar bleven ze toch? Tien minuten te laat werden zij door de boswachter op onze school "afgeleverd". Wat bleek: de Sint dacht dat we zelfs op 5 december een buitendag hadden ingepland en hij wilde ons daar verrassen. Totaal verdwaald, die arme man, werd hij gevonden door de boswachter die hem bij op school bracht. Dank daarvoor, want zo konden we toch een mooi Sinterklaasfeest vieren. In ons fotoboek staan maar liefst 234 prachtige foto's die de moeite van het bekijken waard zijn. 

Terug naar het nieuwsoverzicht