De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Sinterklaas op school

Op vrijdagmorgen 4 december stonden we met z'n allen te luisteren naar Sinterklaasliedjes en te wachten op de Goedheiligman. Hoe zou hij deze keer bij ons komen. Om ongeveer half negen kwam een grote vuilnisauto van de gemeente Hellendoorn om de hoek. Twee Pieten stonden achterop de wagen. Sinterklaas zelf zat in de cabine. De staf lag achter in de wagen. Sint is goed op de hoogte dat we een duurzame school willen zijn en heel strikt ons afval scheiden. We hebben in ons fotoboek een album staan met veel foto's van het bezoek. Neem snel een kijkje. 

Terug naar het nieuwsoverzicht