De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Spannende finale voorleeswedstrijd 2016

Vrijdagmiddag 14 oktober hebben acht jongens en meisjes aan de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 voorgelezen. Zij zijn uit de voorrondes in de groepen naar voren gekomen om aan de voorleeswedstrijd mee te doen. De aandachtige jury  had het niet gemakkelijk om de winnaars aan te wijzen want iedereen deed het heel erg goed.  Na het overleg was men eruit: Sarai Hallink won de finale voor de groepen 7 en 8 met het boek Pizza Spion. Maud Roelofs werd de winnaar van van de groepen 5 en 6 met het boek De avonturenschool van Juf Wervelwind. Beiden kregen een mooi boek en een oorkonde als cadeau. Sarai zal onze school vertegenwoordigen tijdens de Hellendoornse finale in het ZinIn theater. In ons fotoboek staan foto's van deze spannende finale.

Terug naar het nieuwsoverzicht