De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Stedentrip

Op vrijdagavond 21 september zijn 60 gezinnen van onze school op "stedentrip" naar New York, Shanghai, Rio de Janeiro, Rome en Amsterdam geweest. In elke stad kon geproefd worden van lokale hapjes die door de ouders zijn gemaakt. Wat een prachtige avond van elkaar ontmoeten en genieten van wat er was bereid. Heel veel werk is hierin gestoken door de ouderraad en de ouders en verzorgers van onze school. Ondanks de regen hebben we een hele mooie avond gehad. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen, bedanken we heel hartelijk. In ons fotoboek staat een album van deze mooie avond. Let op: tegenwoordig maken we gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze is via de mail gestuurd naar de ouders/ verzorgers en de lezers van De Schoolweetjes. 

Terug naar het nieuwsoverzicht