De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Streetwise op 6 juni 2016

Vandaag, 6 juni 2016, konden alle groepen genieten van de verkeerspraktijklessen van het programma ANWB Streetwise. In groep 1 en 2 hadden we het programma Toet Toet: het herkennen van verkeersgeluiden en het oefenen met oversteken. In groep 3 en 4 speelde Blik en Klik. Ook hier lag de nadruk op veilig oversteken. In de groepen 5 en 6 was men bezig met Hallo auto ofwel het inschatten van de remweg van de auto. In de groepen 7 en 8 ging het bij Trapvaardig om de fietsbeheersing en gevaarherkenning. Een leerzaam programma om onze leerlingen bewust te laten worden van de situaties in het verkeer en hun rol daarin. 

Terug naar het nieuwsoverzicht