De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Succesvolle Kinderpostzegelactie.

In het echt is het neven- staande certificaat nog veel mooier. De kroon en het zegel zijn in goud geprint. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het geweldige bedrag van € 5.223,84 dat groep 8 bij elkaar kreeg voor de kinderpostzegelactie is pas echt indrukwekkend. Jongens en meisjes, onze complimenten voor dit geweldige resultaat. Daar mogen jullie echt trots op zijn. We willen op deze plek natuurlijk ook de ouders, opa's en oma's, de buren en anderen heel hartelijk bedanken voor de aanschaf van kaarten en postzegels. En dan te bedenken dat we al 25 jaar meedoen aan deze actie en dat we nu het predikaat "Superschool" hebben gekregen. Fantastisch. 

Terug naar het nieuwsoverzicht