De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Techniekdag 2018 naar Nexus

De leerlingen van de groep 8 zijn dinsdag in het kader van de Techniekdag 2018 naar Machinefabriek Pavro en het Infastructuur bedrijf Nexus geweest. We bedanken de begeleidende ouders hartelijk voor hun hulp. De leerlingen maken nu gezamenlijk een prestentatie van hun bezoek lossen vragen op en we hopen daarmee de schoolreis naar Nemo in Amsterdam te winnen. Ook de bedrijven danken we voor hun zeer gastvrije ontvangst. In het fotoalbum op onze website staan foto’s van het bezoek aan Nexus.

Terug naar het nieuwsoverzicht