De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Twents Verkeersveiligheidslabel

Onder het toeziend oog van de camera van Hoi TV werd op 12 april door wethouder Beintema het Twents Verkeersveiligheids Label in groep 7 uitgereikt. Op de scoringslijst van de organisatie scoorden wij een 9,5. Dat is een heel mooi rapportcijfer. Alle leerlingen krijgen verkeersles via de methodes van Veilig Verkeer Nederland, we doen om het jaar mee aan ANWB’s Streetwise, de leerlingen van groep 7 doen mee aan het verkeersexamen, we hebben zeer actieve verkeerouders, we houden elk najaar een fietscontrole i.s.m. de fietsenmaker en zo kunnen we de lijst langer maken. Komend weekend zullen we op Hoi TV enkele minuten te zien zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht