De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Voorleeswedstrijd

Op vrijdagmiddag 19 oktober werd in de hal van onze school de spannende finale van de voorleeswedstrijd gehouden. Acht deelnemers uit de groepen 5 t/m 8 deden mee. De deskundige jury had het echt moeilijk om de winnaars aan te wijzen want er werd heel mooi voorgelezen. Elias uit groep 5 en Tess uit groep 8 werden de winnaars. Tess gaat onze school vertegenwoordigen in de finale van de voorleeswedstrijd van de gemeente Hellendoorn. In ons fotoboek staan foto's van deze wedstrijd. 

Terug naar het nieuwsoverzicht