De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Voorleeswedstrijd oktober 2017

Op vrijdagmiddag 20 oktober sloten we de eerste periode van dit schooljaar af met de voorleeswedstrijd voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8. We hadden acht deelnemers: Charlotte, Marit, Melle, Dewi, Ruben, Maud, Nienke en Noa. Ze hadden allemaal al de voorrondes in de klas gewonnen en mochten nu naar de finale op school. Een deskundige jury lette op heel veel punten waar je aan moet denken als je voorleest. Er waren twee winnaars, van de groepen 5 en 6 was Nienke de winnaar en de schoolkampioen die onze school vertegenwoordigt bij de voorleeswedstrijd van Hellendoorn is Melle. We danken de jury hartelijk voor haar bijdrage en natuurlijk de lezers voor het voorlezen uit jullie boeken. In ons fotoboek hebben we foto's geplaatst van deze middag. 

Terug naar het nieuwsoverzicht