De Prinses Marijkschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Wat een feest!!

Wat hebben we dit jaar de avondvierdaagse op een prachtige manier afgesloten. De eerste prijs voor onze school. Het thema kunst was door middel van Piet Mondriaan, Herman Brood, Vincent van Gogh en Karel Appel vormgegeven. Dat gemixt met een geweldige inzet van ouders en leerlingen zorgt ervoor dat de intocht een feest wordt. En feest was het!! Al van verre was al duidelijk dat er iets bijzonders aankwam. Zingen, muziek, stappen vooruit, stappen achteruit, blije gezichten, mooi weer en je hebt een goede sfeer!! Dat is echt verdiend en beloond. Om trots op te zijn!!! Onze grote dank gaat uit naar alle leerlingen, begeleiders en in het bijzonder naar de ouderraad die deze afsluiting bedacht heeft. Ongeveer 175 leerlingen en misschien wel 100 begeleiders maakten dit tot een zeer bijzondere avond om nooit te vergeten. Kijk in ons fotoboek voor de foto's en beleef deze avond nog een keer. IEDEREEN ENORM BEDANKT.

Terug naar het nieuwsoverzicht