De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

We hebben weer gewonnen "Oops, we did it again".

En voor de tweede keer op rij is het ons gelukt om de grote beker van de Avondvierdaagse te winnen. We zijn heel erg blij met dit geweldig mooie resultaat. Nog mooier is de saamhorigheid en de goede sfeer die we met ons "Marijkudde" uitstraalden tijdens deze avondvierdaagse. Lees onze extra nieuwsbrief, bekijk de filmpjes en foto's in ons fotoboek en geniet nog even na. Iedereen die heeft meegedaan bedanken we heel hartelijk voor hun inzet. Laten we tot slot niet vergeten ook de organisatie van de Avondvierdaagse in Nijverdal te bedanken voor de algehele organisatie en de mooie routes die zij hebben uitgezet.

Terug naar het nieuwsoverzicht