De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Nieuws

Zomervakantie (See you in September)

Beste bezoeker van onze website we hebben vakantie. Nu u toch hier bent, nodigen wij u van harte uit om onze website verder te ontdekken. Heel veel foto's staan in ons fotoboek. Na 15 september gaan we onze fotoalbums opruimen. Tot die tijd kunt u de foto's downloaden. Lees ook onze nieuwsbrieven die we wekelijks versturen. Ze geven een indruk van wat we in een schooljaar doen. Klik eens op onze "links" een laat u muzikaal verrassen. Maar vergeet niet te genieten van de mooie zomerse dagen en mocht het een keer regenachtig zijn, keer dan hier terug. We wensen u een zomerse vakantie. Op maandag 4 september beginnen wij weer. Tot dan.

Terug naar het nieuwsoverzicht