De Prinses Marijkeschool is een prachtige school in het groen. We hebben buitendagen voor alle groepen en beschikken over een LEGO studio. Onze passie is goed onderwijs geven. Onze lijfspreuk is:  "Wij hebben oog voor elkaar"

Weersverwachting
Nijverdal
Meer weer in Nijverdal

Van harte welkom op onze site

Hartelijk welkom op de  website van de Prinses Marijkeschool. We hopen dat u onze site overzichtelijk vindt.
We hopen dat u ons vaak op onze site zult bezoeken. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@marijke-ikt.nl.  U helpt ons dan om onze website verder vorm en inhoud te geven. Het team van de Prinses Marijkeschool wenst u heel veel plezier toe bij het bezoek aan onze site.

Verlof vragen

Indien u extra verlof voor uw kind(eren) vraagt, verzoeken wij u om gebruik te maken van het aanvraagformulier Extra Verlof . Dit formulier kunt u opvragen bij de directeur. Nog handiger is het om dit formulier te downloaden, Klik op: download hier. U kunt dit formulier opslaan, invullen en uitprinten en vervolgens inleveren bij de directie. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Een exemplaar van de informatiebrochure "Recht op onderwijs, Plicht tot leren" van de gemeente Hellendoorn kunt u bij de directeur opvragen.